Bursa Havadis

REKLAM ALANI

(980x100px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Kapanan Mezitler tekrar açıldı

BURSA ANKARA YOLU MEZİTLER BÖLGESİNDE, KAR YAĞIŞI NEDENİYLE KAYGANLAŞAN YOLDA SÜRÜCÜSÜNÜN KONTROLÜNDEN ÇIKAN TIR KAYIP, BARİYERLERE ÇARPTI. TIR KAYMASI SONUCU YOL TRAFİĞE KAPANDI. UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU YAPILAN ÇALIŞMALAR SONUCU YOL 1 SAAT SONRA TEKRAR ULAŞIMA AÇILDI.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Kapanan Mezitler tekrar açıldı
30 views
15 Şubat 2021 - 17:30
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Bursa-Ankara yolunun Mezitler bölgesinde kar sebebiyle kontrolden çıkan tır kayıp bariyerlere çarptı. Yol trafiğe kapandı. Uzun araç kuyrukları oluşurken, yol bir saat sonra tekrar ulaşıma açıldı.

İnegöl’ün Mezitler bölgesinde kar yağışı kazaya sebebiyet verdi. Bozüyükten İnegöl’e doğru seyir hâlinde olan bir tır kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kaza sonucu yol trafiğe kapandı. Uzun araç kuyrukları oluştu. Bölge trafik ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Yapılan bir saatlik çalışmalar sonucu kaza yapan tır kaldırılarak kapanan yol tekrar trafiğe açıldı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.