Bursa Havadis

REKLAM ALANI

(980x100px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Tarihî Kentler Birliği’nden Mudanya Belediyesi’ne süreklilik ödülü

MUDANYA BELEDİYESİ, TARİHİ KENTLER BİRLİĞİ TARAFINDAN TARİHÎ VE KÜLTÜREL MİRASI KORUMA PROJE VE UYGULAMALARINI ÖZENDİRME YARIŞMASI’NDA GİRİT MAHALLESİ-MÜTAREKE MEYDANI 2. ETAP PROJESİ VE TİRİLYE SANAT EVİ PROJESİ İLE SÜREKLİLİK ÖDÜLÜ’NELÂYIK GÖRÜLDÜ.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Tarihî Kentler Birliği’nden Mudanya Belediyesi’ne süreklilik ödülü
52 views
24 Eylül 2020 - 14:40
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Mudanya Belediyesi, Tarihi Kentler Birliği tarafından Tarihî ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması’nda Girit Mahallesi-Mütareke Meydanı 2. Etap Projesi ve Tirilye Sanat Evi Projesi ile Süreklilik Ödülü’nelâyık görüldü.

Tarihi Kentler Birliği tarafından düzenlenen ve bu yıl pandemi nedeniyle internet ortamında jüri toplantısıyla gerçekleştirilen “Tarihî ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması” sonuçlandı. Her yıl Mudanya’ya ödül getiren Mudanya Belediyesi, tarihi kent merkezinde istikrarlı bir şekilde sürdürdüğü bütüncül koruma stratejisinin devamı niteliğindeki Girit Mahallesi- Mütareke Meydanı 2. etap projesi ve Tirilye Sanat Evi projesi ile süreklilik ödülünün sahibi oldu. Son 4 yıldır Tarihî Kentler Birliği’nden ödül almaya hak kazanan Mudanya Belediyesi, pazartesi günü düzenlenecek törende ödülünü alacak.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Mudanya’daki kültür varlıklarını ortaya çıkarmak ve geleceğe taşımak için sürekli çalışıyoruz. Aldığımız ödüllerle meyvelerini de topluyoruz. Kentimizin köklü geçmişine sahip çıkarak, kültür değerlerimizi geleceğe taşımak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Hemşerilerimizin gurur duyacağı bir Mudanya’yı yaratacağız” dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.