Bursa Havadis

REKLAM ALANI

(980x100px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Husumetlisinin boğazına markette bıçak dayadı, dükkân sahibi ve müşteriler kurtardı

BURSA’DA BİR MARKETTE ALIŞVERİŞE GELEN ADAMI HUSUMETLİSİ BOĞAZINA BIÇAK DAYAYARAK ÖLDÜRMEK İSTEDİ. O SIRADA MARKET SAHİBİ VE MÜŞTERİLERİN MÜDAHALESİ SONUCU KURTULAN ADAMIN O ANLARI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Husumetlisinin boğazına markette bıçak dayadı, dükkân sahibi ve müşteriler kurtardı
43 views
04 Mart 2021 - 11:40
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Bursa’da bir markette alışverişe gelen adamı husumetlisi boğazına bıçak dayayarak öldürmek istedi. Market sahibi ve müşterilerin müdahalesiyle kurtulan adamın o anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, geçen salı günü saat 19.00 sıralarında İznik ilçesinin Elbeyli Mahallesinde bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 65 yaşındaki H.G, alışveriş yaptıktan sonra ödeme yapmak için kasaya yöneldi. Bu sırada içeri giren husumetlisi 65 yaşındaki A.A.A, cebinden çıkardığı bıçakla H.G.’nin arkasından gelerek boğazına bıçak dayadı. Öfkeli adam, market sahibi ve bir müşterinin müdahalesiyle yere yatırılarak elinden bıçağın alındı. Olayda H.G. yara almadan kurtulurken, polis ekipleri tarafından gözaltına alınan A.A.A. emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

O anlar güvenlik kamerasına an be an yansıdı. İş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, H.G. kasada ödeme yapacağı sırada içeri giren A.A.A, cebinden çıkardığı bıçağı hasmının boğazına dayıyor. A.A.A, market sahibi ve müşterinin müdahalesi sonucu yere düşerek elindeki bıçak alınıyor.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.